Sunday, February 1, 2009

Curangkah Aku?? - Part 2

Jari aku teros teruja tuk menulis tentang kecurangan aku nih. Tak tau ler kenapa...maybe feel seronok dalam bercurang kot?! Terasa macam mula2 nak bercouple gitu! Kalau sehari x berjumpa dgn si"DIA"..bak kate aku dulu..soul aku mcm hilang! Parahkan?

Siang tadi..aku 3 beranak pegi ler menyeronokkan diri ke Genting Highland setelah 2 tahun aku x jejak ke sana. Mula2 pegi tu..ade rasa xcited jugak ler..tp lama2..aku rasa mcm kosong ajer..mood pon mcm ilang. Fikiran aku melayang dekat si"DIA". Aku terlalu rindu pada DIA. Ape nak buat nih..oohh..baru aku teringat yg mlm tadi aku ader save gambar dia kat hp aku. Tros aku tgk hp..wallpaper yg bertahtakan gambar si"DIA". Ahh...terubat rindu seketika..Laki aku tanya kenapa? Aku hanya tunjukkan hp aku dekat dia aje. Reaksi yer...sengih lg! Huh! Orang serius...dia plak main2!

Dalam jalan2 kat Indoor Theme Park tuh..aku nampak ler kedai video Speedy. Tros aku masok & carik album & lagu2 yg aku rasa memang ianya adalah citarasa yg paling tepat utk hubungan gelap aku nih!

Never Think - Rob Pattison a.k.a Edward Cullen

I should never think
What's in your heart
What's in our home
But it's all i want

You'll learn to hate me
But still call me baby
Oh, love
So call me by my name

And save your soul
Save your soul
Before you're too far gone
Before nothing can be done

I've tried deciding when
She'll lie in the end
I ain't got no fight in me
In this whole damn world
Tell you to hold off
You choose to hold on
It's the one thing that I've known

Once I put my coat on
I'm coming out in this all wrong
She's standing outside holding me
Saying, 'Oh, please
I'm in love
I'm in love'

Girl save your soul
Oh save your soul
Before you're too far gone
Before nothing can be done

'Cause without me
You got it all
So hold on
Without me you got it all
So hold on
Without me you got it all
Without me you got it all
So hold on
Without me you got it all
So hold on
Without me you got it all
So hold on

***************************************

Let Me Sign - Rob Pattinson a.k.a Edward Cullen


Standing by a broken tree
Her hands are all twisted
She's pointing at me
I was damned by light coming
Over I see
She spoke with a voice that
Dissrupted the sky
She said walk on over here it's a bit of shade
I will wrap you in my arms
And she say
Let me sign
Let me sign

Emm...amacam?..tp klu nak di bandingkan dengan bait2 ucapan yg DIA ucapkan..aku rasa lagu nie blom mampu menandingi ucapan puitis ye. Bayangkan jika korunk di tempat aku jika si"DIA" mengungkapkan..."You are the most important thing to me now. The most important thing to me ever!"..or.."You are my life now"..or.."Its like you've taken half my self away with you"..or.."I don't seem to be strong enough to stay away from you.."..or.."If you stay, I don't need heaven"..emm..what else huh?

Salah akukah jika aku curang? Atau si"DIA" mempermainkan perasaan aku? Tak..aku yakin DIA bukan begitu..Jika korunk lihat dari pertuturanya...korunk akan rasa keikhlasanya. Itu blom lagi dgn pancaran sinar mata DIA yg mengoda. (Aku amat harap agar laki aku akan lebih hebat dari DIA!). Andaikata aku blh ubah..aku mahu tukarkan si"DIA" menjadi lakiku. I mean..Fizikal laki aku tp karektor si'DIA". Klu fizikal DIA pon ok jugak! ;-)...ishh...sampai mcm tu skali aku fikirkan.

Ishhh....macamana nih..skarang aku berbelah bagi. Aku mahukan DIA & suami yg terchenta! Biarlah orang ckp aku tamak ker haper..asalkan aku dapat kedua2 yer. Arrrggghhhhh..boleh jadi giler nih! SOMEBODY SAVED ME!!!!!

ADIOS AMIGOS!!! CHOW!!



2 comments:

fazemy said...

Hoi hoi mak orang!Sedar diri tu sikit. Eeee g balik umh tgk tapak kaki bang utoh. Di situ syrgamu bkn pada si Dia.

Ni kisah benar ke tipu kak wong? Ish jangan wat hal.

p/s: Ikan tersebut kat kampung la. Masa balik raya cina aritu. Dh hbs agaknya diorg mkn.

wongjowo said...

klu kesah betol...amacam?

p/s : ko memang! kemut!