Monday, July 6, 2009

Ada Apa Dengan Megan Fox!

Apa ade ngan awek kat atas nih? Cun? ni bukan takat cun lg..GORGEOUS!!!!
Aku minat ngan awek nie dari dia berlakon crite Confessions Of A Teenage Drama Queen. Walaupun dia blakon jadi antiogis..tp aku suke! X tau apesal..natural tau..tengok muka dia..kadang boleh buat bernapsu! wakakaka..

Nak2 skarang dia blakon dlm Transformers...mengancam siottt....
Aku yg sejenis dia pon..boleh cair..ape lg ngan spesis dari planet Mars tuh?!
Kalau aku tgh pregnant...nak aje aku tgk muko awek ne hari2..Mane ler tau..kot2 terkenan ler plak..Anak saper yg cun tuh? Tak ker anak aku tu nama yer..kui..kui..kui..

Asal muka awek nie..memang dah cun..bese ler omputih..mane nak happy ngan muka sendri selg x secantik yg diingini. Awek nie pon..dah masok club renovate muka.
Tp..yg penting..aku addict gile ngan mata dia tuh! Dari Kerana Mata...yg Mpunyai Koasa...
Seyes..aku mase tgk Transformers ari tu..x kedip mata aku tgk awek nih! Parah...parah!
Bedazzled btol ler!

Skarang awek nie..diaorg dah samakan dia ngan Angelina Jolie. Well...U deserve it, babeh!
Muka pon..dah lebih kurang same jerk. kan..kan..kan...
Sex Icon! Pergghh...tp aku x nak ler anak aku jadik icon mcm tu nnt..aku nak muka dia ajerk. Boleh kan..kan..kan..



Tapi kan..kalau anak aku lagi cun dr omak yer...ehhh...x leh jadik nih! Lawan tokey nampak!
kui..kui..kui..sume tu kan kuasa tuhan..klu dpt..Alhamdulillah..klu x..asalkan anak aku sempurna..cukup ler! Eh..eh..aper crite2 anak2 nih?
Mak blom kawen nokkk! kui..kui..kui..

Adios Amigos!! Chow!!

4 comments:

flower said...

muka dia nie mmg muka jahat la.. seswai bwk watak antagonis.. heheheeee

wongjowo said...

x kesah ler muka jahat pon..
janji cun!

adila said...

uweeekkkk.. nak ckp muka dia jahat jgk.. keh..keh..

flower said...

alamak.. tertulis name sendiri plak..