Monday, June 8, 2009

Musim Mengawan - Part 3

Semalam aku pegi umah member aku kawen yang aku kenal dr alamaya, En.Nazrul Faris a.k.a Overdose. Mamat nie dulu penah kencing (kire..tipu jugak!) kat member2 forum..kenkonon nak dtg time kitaorg tgh main bowling. By the way..kitaorg buat main bowling tu pon sbb nak jumpa ngan orang dari Doha nih! Dr pkl 11 pg...sampai ke pkl 2 ptg..naik lenguh jari aku menekan no.hp mamat nih! Bengang??? Toksah crite ler.. Klu dah depan mata..mau aje aku lepuk2 kan mamat tuh!

Last2..bila dah abis main..time nak mkn ler tuh..baru ler dia angkat telefon. Boleh dia ckp.."x sempat nak dtg..ade hal kat N.9!!!". Hangin aku dibuat yer. Dah ler ade member tu datang dr Bagan Lalang..(family dia buat gath kat sana)..sanggup dia x mkn tghari (padahal dah bayar tuh!)..nak kejar main bowling & nak jumpa mamat nie. Last2..orang yg ditunggu2..x muncul! Kesian ko Iena!

Start dari tu..member2 forum kutuk habis-habisan kat OD nih. Sampai aku sumpah dia jadik Tamil Naidu ler! Geram siottt... Itu crite 2-3 bulan yang lepas.

Semalam dia slamat jadik laki orang buat kali ke-2. Hik..hik..hik..kemain tuh! Kali yg ke-2. So..alasan yg dia kate x sempat nak jumpa time main bowling tu sbb..dia ada hal ngan anak dara dia. Naseb baek aku blh trima alasan tuh!


Buat OD & Farah...slamat menempuh alam baru. Jadikan kesilapan yang lalu sebagai peringatan peringatan di hari kemudian...

* pstt...nasik yg ko bg smlm..sedap ler..Ko pki beras cap haper huh??

Adios Amigos!! Chow!!

4 comments:

fazemy said...

Dia ada hal dgn anak dara dia masa kita main bowling tu si Farah ni kah? Anak dara a.k.a bakal bini aka dah jd isteri pun.

fazemy said...

Selamat pengantin baru OD. Suka tgk OD..den pikir dia ni muka type2 serius ala kod2 no C++ tulah coz dia terer IT. tp bila tgk gambar jauh panggang dari ayam. huh huh.Semoga kekal hgga ke akhir hayat.

wongjowo said...

anak dara dia tu bukan farah ler nib..
memang anak dia btol ler..

Farah said...

Hi... itu macam cite pasal suamiku sajor...huhuhu.... by the way, memang saya tak tau pon kes dia janji nak main boling then kensel..hmm... rasanya betul cakap kak wongjowo, dia gi jumpa anak dara dia ler... sebab saya takde kat Mesia... ;p